loading...
گرمسیری
مدیرسایت بازدید : 195 دوشنبه 21 آبان 1397 نظرات (0)

در هنگام استفاده ، نوره را با مقداری آب ترکیب کرده و ماده ای خمیری شکل حاصل می شود که آن را بر روی نواحی مورد نظر (از جمله ناحیه تناسلی و زیر بغل) مالیده و به مدت حدود 5 دقیقه صبر می کنیم و سپس آن را می شوئیم. امروزه نوره را به روش های شیمیائی هم می توان درست کرد ولی توصیه ما استفاده از نوره های طبیعی و سنتی است. نوره طبیعی دارای ماده ای به نام آرسنیک در ترکیب خود می باشد. ماده آرسنیک موجود در واجبی طبیعی باعث جلوگیری از سرطان خون و سایر سرطان ها می شود. همین ماده آرسنیک موجود در واجبین طبیعی و سنتی است که بوی تندی به آن داده است و در هنگام استفاده از واجبی های طبیعی و سنتی ، بوی تندی از آن متصاعد می شود. ممکن است این بو برای بعضی از افراد خوشایند نباشد ولی توجه داشته باشید که شما با استفاده از نوره های طبیعی ، هم موهای زائد بدن خود را از بین می برید و هم به دلیل وجود آرسنیک ، خود را شیمی درمانی طبیعی در برابر بیماری سرطان می نمایید! نوره طبیعی علاوه بر زدودن موهای زائد و پیشگیری از بیماری مهلک سرطان ، فواید فراوان دیگری هم دارد که به عنوان مثال می توان به اثر سفید کنندگی پوست اشاره کرد. تیغ ها و ژیلت ها پس از استفاده ، موجب تیره شدن پوست ناحیه استفاده شده می شوند اما نوره طبیعی نه تنها پوست ناحیه مورد استفاده را تیره نمی کند بلکه سفید تر هم می کند! به عبارت بهتر می توان گفت که نوره یک ماده معجزه گر طبیعی است.

 

شیوه و طریقه درست استعمال نوره

جهت استفاده صحیح از نوره و واجبی ، رعایت نکات زیر توصیه می گردد:

  1. نوره به هیچ وجه خوراکی نیست! و خوردن آن باعث مرگ می شود! سعی کنید حتما آن را دور از دسترس اطفال نگهدارید.
  2. به دلیل خاصیت ضد بیماری و ضد سرطانی نوره های طبیعی ، توصیه ما به استفاده از نوره های طبیعی است و ما نوره های شیمیائی را که آرسنیک از ترکیب آنها حذف شده است را توصیه نمی کنیم.
  3. نوره معمولا در بسته بندی های کوچک عرضه می شود که بسته به نیاز می توان از یک یا چند بسته استفاده کرد.
  4. نوره را در یک ظرفی که برای این کار انتخاب نموده ایم ریخته و مقداری آب گرم (نه سرد باشد نه داغ) بر روی آن ریخته و ماده ای خمیری شکل به دست می آوریم. توجه داشته باشد که این خمیر نه سفت باشد که مالیدن آن سخت شود و نه شل باشد که بر روی ناحیه مورد نظر قرار نگیرد و یک حالت معمولی و نرم داشته باشد. سپس این خمیر را بر روی پوست نواحی مورد نظر برای زدودن موهای زائد می مالیم. قبل از مالیدن ، نکته ذکر شده در بند بعدی را حتما مطالعه نمایید. پس از اتمام کار ، حدود مدت 5 دقیقه صبر می کنیم و سپس محل های مورد نظافت را با آب (خالی) می شوئیم.
  5. قبل از استفاده از نوره ، طبق سفارشی از حضرت امام رضا (علیه السلام) نواحی مورد نظر را با آب سرد بشوئیم  و سپس کاملا خشک کنیدتا منافذ پوستی در نواحی مورد نظر بسته شده و استعمال نوره سبب جوش زدن پوست ناحیه های مورد استفاده نشود.
  6. قبل از استفاده از نوره سعی کنیم خمیر حاصل شده را کمی ببوئیم. بوی حاصل از این خمیر که حاوی ماده آرسنیک (البته در نوره های طبیعی) می باشد سبب پیشگیری از بیماری های مختلف از جمله سرطان در بدن می شود.
  7. سعی کنیم استعمال نوره را در محیط کوچکتر انجام دهیم تا استنشاق بوی حاصل از استعمال نوره بهتر انجام شود.
  8. استعمال نوره در روز چهارشنبه نهی شده است و پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) یکی از علل مرض پیسی را استعمال نوره در این روز بیان فرموده اند. در مورد روز جمعه هم روایات ضد و نقیض وجود دارد و بهتر است تا حد امکان از استعمال واجبی در روز جمعه هم پرهیز شود. مفهوم شب و روز در تاریخ هجری قمری با آنچه ما در محاورات روزمره به کار می بریم ممکن است متفاوت باشد. جهت دانستن بهتر این مفاهیم می توانید مطلب شبانه روز در ماه قمری را مطالعه نمایید.
  9. ممکن است بوی نوره برای بعضی افراد خوشایند نباشد. جهت خوشبو کردن نوره می توان از عصاره های طبیعی مثل عصاره بابونه در ترکیب خمیر نوره استفاده نمود.
  10. نوره باعث لطیف شدن پوست ناحیه مورد استفاده می گردد و به منظور ایجاد لطافت بیشتر می توان کمی حنا به ترکیب خمیر نوره اضافه کرد.
  11. نوره ممکن است در بعضی از افرادی که پوست حساس تری دارند کمی ایجاد سوزش خفیف نماید. برای جلوگیری از این سوزش از حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) روایت شده است که: هر کس قبل از نوره کشیدن اندکی از آن را برداشته و ببوید و سپس آن را بر سر بینی خود گذاشته و بگوید: صلی الله علی سلیمان بن داود کما امر بالنوره ، نوره او را نسوزاند. ضمنا استفاده از مقداری حنا بعد از استعمال نوره هم در جهت جلوگیری از سوزش آن توصیه شده است.

مطالب تا حدی مهم در مورد نحوه صحیح مصرف نوره در اینجا ذکر شدند و عزیزان علاقمند برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به منابع معتبر از جمله کتاب حلّیة المتّقین مراجعه نمایند. امید که با بازگشت به سنت های حسنه ضمن پیروی از دستورات شرع و بیانات فاخر ائمه معصومین (سلام الله علیهم اجمعین) از بیماری های مختلف نیز در امان بمانیم.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
آنچه در گذشته و آینده به دست می آوریم همه به نام شما و نتیجه اعتماد شما به ماست .
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 13
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 12
  • آی پی دیروز : 10
  • بازدید امروز : 10
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 17
  • بازدید ماه : 90
  • بازدید سال : 827
  • بازدید کلی : 3,779